ÎCCJ, Secţia a II-a civilă – Drept la replică ref. prof. univ. dr Marian Nicolae

5 oct. 2016
6 voturi, medie: 3,67 din 56 voturi, medie: 3,67 din 56 voturi, medie: 3,67 din 56 voturi, medie: 3,67 din 56 voturi, medie: 3,67 din 5 (6 votes, average: 3,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 673
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Potrivit dispozițiilor art.83 alin.(1) din Regulamentul privind organizarea și funcționarea administrativă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Secția a II-a Civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, prin Biroul de informare și relații publice, formulează prezentul

DREPT LA REPLICĂ

în legătură cu declarațiile făcute de Prof. univ. dr. Marian Nicolae, preluate de publicația online „universuljuridic.ro” și reluate în publicația online „juridice.ro” în data de 3 octombrie 2016.

Afirmațiile grave și nefundamentate referitoare la faptul că Secția a II-a Civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție „se crede mai presus de lege și pune interesele proprii mai presus de cele ale justițiabililor” exced limitelor unei discuții doctrinare.

Apreciem ca fiind inoportun momentul în care au fost făcute aceste afirmații în contextul existenței pe rolul instanței supreme a unui recurs în interesul legii având ca obiect competența tribunalelor specializate.

Judecătorii Secției a II-a Civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție își rezervă dreptul de a se adresa Consiliului Superior al Magistraturii cu o cerere de apărare a reputației și a independenței.

Detalii aici: Procedura civilă între imperativele momentului și nostalgia trecutului.

 

ÎCCJ, Secția a II-a civilă – Drept la replică ref. prof. univ. dr Marian Nicolae was last modified: octombrie 5th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter