Îmi pare rău că se termină facultatea

5 aug. 2016
2 voturi, medie: 1,00 din 52 voturi, medie: 1,00 din 52 voturi, medie: 1,00 din 52 voturi, medie: 1,00 din 52 voturi, medie: 1,00 din 5 (2 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 759
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Universul Juridic: Felicitări, ați absolvit Facultatea de Drept, este un moment important. Către ce profesie liberală vă îndreptați?

Răzvan-Iulian Herea: Mi-am propus inițial avocatură, o să încep pe acest drum. Sper ca pe viitor să pot să gust din cât mai multe profesii juridice. Mi-aș dori la un moment dat să ajung procuror, dar pentru asta simt că mai am nevoie de pregătire și încă nu mă simt pregătit să urmez…

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Universul Juridic: Care este motivația acestei alegeri?

Răzvan-Iulian Herea: Sincer să vă spun, din familie a pornit totul. Pentru că și mama mea a absolvit facultatea de Drept și vreau cumva să o depășesc.

Universul Juridic: Aș vrea să vorbim puțin despre anii de facultate, ce profesori v-au impresionat, ce profesori v-au fost foarte apropiați?

Răzvan-Iulian Herea: Nu pot să numesc un singur profesor; toți profesorii au ceva special și de la toți am avut de învățat. Pe final cred că dl Briciu a lăsat o amprentă asupra mea și mi-a făcut o deosebită plăcere să-l am ca profesor titular la curs.

Universul Juridic: Dacă ar fi să ne amintim de anul I de facultate, ce amintiri aveți astăzi?

Răzvan-Iulian Herea: Când mă gândesc la anul I, îmi vin în minte numai ISDR-ul și Dreptul roman și emoții… Mie personal îmi pare rău că se termină facultatea. Dacă dura 6 ani, ca la Medicină, eram cel mai fericit pentru că mi-a plăcut foarte mult și colectivul, colegii, și profesorii mi-au plăcut și facultatea în sine. Și regret că s-a terminat.

Universul Juridic: Ce sfaturi i-ați da unui tânăr care dă admitere la facultatea de Drept?

Răzvan-Iulian Herea: Sunt sigur că sunt pregătiți, din moment ce vin să dea admiterea aici. Dacă își doresc asta cu adevărat, să lupte până la capăt, pentru că prin muncă sunt sigur că vor reuși să ajungă ce își doresc în viață.

Îmi pare rău că se termină facultatea was last modified: iulie 29th, 2016 by Răzvan-Iulian Herea

Despre autor:

Răzvan-Iulian Herea

Răzvan-Iulian Herea

Este absolvent al Facultății de Drept, Universitatea din București - promoția 2016.

Abonează-te la newsletter