Inadmisibilitatea cererii individuale în procedura CEDO. Privire succintă – comparată cu jurisprudenţa CCR privind inadmisibilitatea recursului în procedura de filtraj

11 feb. 2016
3 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 5 (3 votes, average: 3,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1464

Despre

  • Noile condiții de admisibilitate introduse prin Protocolul 14 la Convenția europeană a drepturilor omului
  • Jurisprudența recentă a CCR asupra inadmisibilității recursului civil, în procedura de filtraj
  • Jurisprudența recentă a CCR privind procedura de filtraj la ÎCCJ

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Inadmisibilitatea cererii individuale în procedura CEDO. Privire succintă – comparată cu jurisprudența CCR privind inadmisibilitatea recursului în procedura de filtraj was last modified: februarie 29th, 2016 by Marin Voicu

Recomandări

Despre autor:

Marin Voicu

Marin Voicu

Este doctor în drept, avocat în cadrul cabinetului individual de avocat „Marin Voicu", având experiență în drept civil, drept comercial și drept comercial internațional, drept maritim și dreptul comunitar al UE.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter