Încetare colaborare cu Revista Română de Executare Silită

28 nov. 2016
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 934

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Profesor universitar dr., judecător Evelina Oprina și judecător drd. Vasile Bozeșan aduc la cunoștința colaboratorilor și cititorilor Revistei Române de Executare Silită, precum și a tuturor celor interesați ori preocupați de domeniul executării silite, încetarea colaborării cu RRES și retragerea acestora din echipa editorială a revistei, începând cu numărul 4/2016.

Decizia are la bază existența unor principii, idei și valori ce nu și-au mai găsit recunoaștere deplină în interiorul structurii de conducere a revistei, continuarea colaborării riscând să afecteze pe viitor nivelul de exigență ce trebuie atașat, în mod necesar, demersului de elaborare a unei asemenea publicații.

Având un specific și o tehnicitate aparte, cu o zonă de adresabilitate relativ redusă, Revista Română de Executare Silită a reprezentat un proiect căruia subsemnații i-am dedicat, fără rezerve, disponibilitatea, implicarea, ideile, timpul și energia personale, proiect pe care, pentru o lungă perioadă de timp, am încercat să-l dezvoltăm în acord cu propriile noastre exigențe, valori și convingeri de la care nu am înțeles și nu am acceptat vreodată să facem rabat.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Am urmărit întotdeauna – și sperăm că am reușit, fie și poate doar parțial – exclusiv satisfacerea interesului destinatarilor revistei prin prisma nevoii acestora de cunoaștere, analiză, problematizare, identificare de soluții practice diverselor și numeroaselor dificultăți cu care se confruntă domeniul executării silite.

Îi asigurăm, însă, pe toți cititorii, colaboratorii și colegii noștri că încetarea activității la Revista Română de Executare Silită nu este altceva decât un pas înainte pentru afirmarea de noi contexte în care dezbaterea și analiza problemelor de executare silită să fie realizate, liber, eficient, dar și exigent, în relațiile cu toți cei preocupați de materia executării silite.

Mulțumim, așadar, cititorilor – singurii în raport cu care ne subordonăm și stabilim abordările -, Editurii Universul Juridic și echipei sale redacționale, precum și colaboratorilor noștri care ne-au susținut constant activitatea în cadrul revistei.

Cu considerație pentru sprijinul tuturor celor care de-a lungul timpului au contribuit la realizarea Revistei Române de Executare Silită, autori, membri în Consiliul Științific ori în Colegiul de redacție,

Evelina Oprina – director științific RRES

Vasile Bozeșan – redactor-șef RRES

Încetare colaborare cu Revista Română de Executare Silită was last modified: noiembrie 28th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter