Încuviinţarea executării silite a unui contract de credit când cererea este formulată de cesionarul creanţei. Caracterul de titlu executoriu

14 ian. 2015
Articol UJ Premium
20 de voturi, medie: 3,60 din 520 de voturi, medie: 3,60 din 520 de voturi, medie: 3,60 din 520 de voturi, medie: 3,60 din 520 de voturi, medie: 3,60 din 5 (20 votes, average: 3,60 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 7.211

Despre

  • O.U.G. nr. 99/2006 privind instituţiile de credit
  • Executare silită
  • Caracterul de titlu executoriu al contractului de credit

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Încuviințarea executării silite a unui contract de credit când cererea este formulată de cesionarul creanței. Caracterul de titlu executoriu was last modified: martie 13th, 2015 by Lucian Bernd Săuleanu

Recomandări

Despre autor:

Lucian Bernd Săuleanu

Lucian Bernd Săuleanu

Este decan al Baroului Dolj, doctor în drept cu teza „Specificul obligațiilor comerciale în comparație cu obligațiile civile”, cadru universitar la Facultatea de Drept și Științe Administrative din Universitatea din Craiova, având în prezent titlul de conferențiar universitar unde predă dreptul societăților comerciale și operațiuni juridice bancare și de bursă.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter