Asociația VeDem Just a publicat Indexul anual cu privire la stadiul statului de drept. Situaţia din România

7 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 289

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

România se menține la un nivel scăzut, crescând doar patru poziții în clasamentul mondial comparativ cu anul precedent. Scorul cel mai mic este înregistrat de țara noastră la corupția din Parlament. Deși integritatea magistraților este în creștere, se înregistrează probleme în înfăptuirea justiției, cu privire la accesul la justiție, discriminarea practicată de instanțe și durata de soluționare a cauzelor. Studiul cu privire la România poate fi accesat AICI.

 Președinte VeDem Just,

Lucian – Silviu Checheriță

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Asociația Voci pentru Democrație și Justiție – VeDem Just este o asociație care a luat naștere la 10 decembrie 2015. Scopul asociației este promovarea libertății, întărirea democrației, susținerea statului de drept, buna guvernare, promovarea și apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Membrii asociației și-au propus să realizeze  acțiuni civice, juridice, educative, culturale și sociale, adoptând poziții și reacții publice și desfășurând proiecte și programe specifice. Site-ul organizației este disponibil la adresa www.vedemjust.ro.

Sursa informației

Asociația VeDem Just a publicat Indexul anual cu privire la stadiul statului de drept. Situația din România was last modified: noiembrie 7th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter