Individualizarea sancţiunilor de drept penal în cazul reţinerii unor circumstanţe atenuante. Legea penală mai favorabilă. Unele opinii critice

13 iul. 2016
Articol UJ Premium
2 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 5 (2 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1511

Despre

  • Introducere
  • Circumstanţele atenuante şi efectele acestora. Referinţe istorice
  • Circumstanţele atenuante şi efectele acestora în Codul penal în vigoare. Examen comparativ
  • Identificarea şi aplicarea legii penale mai favorabile
  • Unele opinii critice
  • Concluzii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Individualizarea sancțiunilor de drept penal în cazul reținerii unor circumstanțe atenuante. Legea penală mai favorabilă. Unele opinii critice was last modified: iulie 12th, 2016 by Ion Rusu

Recomandări

Despre autor:

Ion Rusu

Ion Rusu

Este conf. univ. dr. la Universitatea Danubius din Galaţi, avocat în cadrul Baroului Vrancea, specializat în drept penal.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter