Inexistenţa discriminării şi hărţuirii femeii salariate în temeiul legislaţiei române şi jurisprudenţei instanțelor europene

6 feb. 2017
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 834

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Inexistența discriminării și hărțuirii femeii salariate în temeiul legislației române și jurisprudenței instanțelor europene was last modified: februarie 3rd, 2017 by Tiberiu Țiclea

Recomandări

Despre autor:

Tiberiu Țiclea

Tiberiu Țiclea

Este asistent universitar în cadrul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti, doctorand în drept al Universităţii Paris 1 Panteon-Sorbona şi avocat coordonator al SCA Ţiclea, Ţiclea & Partners.

Abonează-te la newsletter