[Rezultatul] Sondaj privind înființarea unui Colegiu juridic româno-spaniol

10 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 520

Despre

  • Modelul Colegiului Juridic Franco-Român de Studii
  • Rezultatele

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 10 martie 2016: rezultatul

Rezultatul sondajului privind înființarea unui Colegiu juridic româno-spaniol a fost publicat de Facultatea de Drept a Universității din București.

Potrivit acestuia, 80,8% din cei 832 de respondenți ar fi interesați să se înscrie la cursurile unui asemenea colegiu.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Facultatea de Drept a Universității din București intenționează să-și extindă oferta educațională prin înființarea unui Colegiu juridic româno-spaniol  care să funcționeze după modelul Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene și să răspundă propunerii de colaborare venite din partea Universității din Valencia.

Pentru a evalua oportunitatea unei astfel de inițiative, sunteți rugați să accesați site-ul la care trimite link-ul de mai jos și să aveți amabilitatea de a răspunde la întrebări, indiferent dacă sunteți sau nu cunoscător al limbii spaniole.

https://docs.google.com/forms/d/1hmh0UwgUJF1C7CfvDN2_lDpKn7H6QelxXVSxM4Vec30/edit?usp=forms_home&ths=true

Link-ul trebuie accesat neapărat de pe adresa de e-mail pe care v-a pus-o la dispoziție facultatea sau de pe o altă adresa de „gmail”. El nu poate fi utilizat de pe adrese din alte sisteme de comunicare („yahoo”, „hotmail” etc.) și nu poate fi accesat decât o singură dată.

Facultatea face rugămintea să răspundeți acestui chestionar până la data de 15 martie 2016.

Sursa informației este Facultatea de Drept a Universități din București (www.drept.unibuc.ro).

[Rezultatul] Sondaj privind înființarea unui Colegiu juridic româno-spaniol was last modified: martie 10th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter