Influenţa Convenţiei de la Haga din 2005 asupra reglementării acordului de alegere a forului în dreptul internaţional privat românesc

8 iun. 2015
Articol UJ Premium
3 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1706

Despre

  • Influenţa Convenţiei de la Haga din 2005
  • Acordul de alegere a forului în dreptul internaţional privat românesc
  • Din ianuarie 2007, România este membră a Uniunii Europene

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Influența Convenției de la Haga din 2005 asupra reglementării acordului de alegere a forului în dreptul internațional privat românesc was last modified: iunie 5th, 2015 by Cosmin Dariescu

Recomandări

Despre autor:

Cosmin Dariescu

Cosmin Dariescu

Este doctor în drept, specializat în drept internațional privat, dreptul familiei și tehnici de cercetare și lector univ. dr. în cadrul Universității „Alexandru I. Cuza”.

Abonează-te la newsletter