Influenţa modificărilor legislative intervenite în materie procesual penală, în ultimul deceniu, asupra evoluţiei dreptului procesual penal în România

14 Iun 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 440

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Influența modificărilor legislative intervenite în materie procesual penală, în ultimul deceniu, asupra evoluției dreptului procesual penal în România was last modified: iunie 13th, 2017 by Anca Lelia Lorincz

Recomandări

Despre autor:

Anca Lelia Lorincz

Anca Lelia Lorincz

Prof. univ. dr. la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Abonează-te la newsletter