Infografic privind situația insolvențelor în România

8 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 744
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Grupul Coface a realizat un infografic privind situația insolvențelor în România, astfel:

Coface este lider mondial în asigurarea de credit, ajutând de mai bine de 70 de ani la dezvoltarea companiilor și contribuind la sustenabilitatea acestora în întreaga lume. în România, Grupul Coface este prezent de 19 ani și este singurul furnizor de servicii integrate de management al riscului de credit: Asigurare de Credit, Informații de Afaceri și Colectarea Creanțelor.

Sursa informației este Grupul Coface (www.coface.ro).

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

 

Infografic privind situația insolvențelor în România was last modified: februarie 4th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter