INM. Combaterea infracțiunilor motivate de prejudecăți – seminar pentru judecătorii specializați în drept penal și procurori

8 Aug 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 374

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Într-un comunicat emis în data de 7 august 2017 INM a anunțat seminarul Combaterea infracțiunilor motivate de prejudecăți – seminar pentru judecătorii specializați în drept penal și procurori.

Seminarul se va desfășura în perioada 2-6 octombrie 2017 în Budapesta (Ungaria).

Pentru mai multe informații accesați:  http://www.inm-lex.ro/fisiere/d_1882/anunt%20curs%20Combaterea%20infractiunilor%20motivate%20de%20prejudecati.pdf

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

INM. Combaterea infracțiunilor motivate de prejudecăți – seminar pentru judecătorii specializați în drept penal și procurori was last modified: august 8th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter