INM supune consultării publice temele programului de formare continuă a magistraților pentru anul 2017

18 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 384

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutului Național al Magistraturii (INM) a demarat un amplu proces de consultare a instanțelor și parchetelor, a partenerilor instituționali și a publicului larg cu privire la temele de formare care vor fi incluse în Programul de formare continuă a judecătorilor și procurorilor aferent anului 2017.

În cadrul procesului de consultare publică, instituțiile, organizațiile și persoanele interesate pot transmite, până la data de 09.12.2015, propuneri privind temele de formare care vor fi incluse în Programul de formare continuă a judecătorilor și procurorilor aferent anului 2017.

Propunerile pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected], persoana de contact desemnată în acest sens fiind doamna Diana Mihăilă, șef al Departamentului formare continuă din cadrul INM, tel. 021 407 62 53.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Formarea continuă a judecătorilor și procurorilor constituie garanția independenței și imparțialității acestora, fiind una dintre direcțiile principale de acțiune ale INM. Cursurile de formare profesională continuă se organizează de INM în baza unui program anual, aprobat de Consiliul Superior al Magistraturii, la propunerea Consiliului științific al INM.

O formare judiciară de calitate este cea care răspunde nevoilor sistemului și presupune perfecționarea continuă a pregătirii profesionale a magistraților în funcție, unul dintre obiectivele specifice ale Departamentului de formare continuă din cadrul Institutului constând în adaptarea programelor de formare continuă la nevoile sistemului judiciar.

Sursa informației

👍Vezi și: Programul de formare continuă a judecătorilor și procurorilor pentru anul 2016

INM supune consultării publice temele programului de formare continuă a magistraților pentru anul 2017 was last modified: noiembrie 18th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter