[Tabelele de clasificare] Funcții de conducere vacante pentru judecători şi procurori la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea (18 septembrie – 16 decembrie 2015)

16 dec. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1025

Despre

  • 120 de funcţii vacante pentru judecători
  • 116 funcții vacante pentru procurori
  • Termenul-limită pentru înscriere: 9 octombrie 2015, inclusiv

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 decembrie 2015: Tabelele de clasificare

INM a făcut publice tabelele de clasificare a candidaților judecători și a candidaților procurori, disponibile la următoarele link-uri:


Update 9 decembrie 2015: Baremele definitive

INM a publicat baremele definitive privind acest concurs, precum și procesele-verbale de soluționare a contestațiilor la bareme, după cum urmează:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

INM organizează în perioada 18 septembrie – 16 decembrie 2015, la București, concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, aprobat Prin Hotărârea Plenului CSM nr. 870/2015.

Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 120 de funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, precum și a unui număr de 116 funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Cererile de înscriere

Judecătorii și procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, la INM, până la data de 9 octombrie 2015, inclusiv.

Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate prin fax la INM și vor fi însoțite de declarațiile prevăzute de art. 48 alin. (10)-(11), respectiv art. 49 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 (rep. M. Of. nr. 826 din 13 septembrie 2005; cu modif. ult), precum și de orice alte acte considerate relevante.

Descărcați modelul cererii de înscriere pentru:
judecători
procurori.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun pe suport de hârtie și în format electronic, pe suport specific CD, la CSM, până la data de 23 octombrie 2015, inclusiv. Proiectele care se transmit prin serviciile poștale sau de curierat vor purta pe plic data expediției.

Calendarul

Concursul sau examenul se va desfășura după următorul calendar:

– 1 – 8 noiembrie 2015 – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres:
* 1 noiembrie 2015 – testul psihologic scris;
* 3 – 8 noiembrie 2015 – interviul psihologic.

– 13 – 25 noiembrie 2015 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere;

– 6 decembrie 2015 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul aprobat va putea suferi modificări în funcție de numărul judecătorilor și procurorilor înscriși la concurs.

Tematica și bibliografia

Documentul ce conține tematica și bibliografia pentru acest concurs, precum și structura proiectului, a fost publicat de INM și este disponibil la acest link.

Consultați sursa informațiilor, pagina anunțului găzduită de INM (www.inm-lex.ro).

[Tabelele de clasificare] Funcții de conducere vacante pentru judecători și procurori la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea (18 septembrie – 16 decembrie 2015) was last modified: decembrie 16th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter