[UPDATE: Rezultatele celui de-al doilea tur de scrutin] INM. Desemnarea reprezentanților în Consiliul Științific

28 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1889

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 28 aprilie 2017: Rezultatele celui de-al doilea tur de scrutin

Potrivit comunicatului din data de 27 aprilie 2017, INM a publicat procesul verbal al Adunării Generale a personalului de instruire al INM din data 26 aprilie 2017.

Astfel, la Adunarea Generală a personalului de instruire al INM din data de 19 aprilie 2017 a avut loc primul tur de scrutin având ca obiect alegerea a doi reprezentanți ai personalului de instruire în Consiliul științific al INM, constatându-se că nu au fost întrunite cerințele de cvorum prevăzute pentru legala constituire a Adunării Generale a personalului de instruire, motiv pentru s-a organizat, la data de 26 aprilie 2017, ora 13:00, un al doilea tur de scrutin.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Au fost depuse următoarele candidaturi:

1.Roxana Nicoleta RIZOIUformator cu normă întreagă la INM la disciplina CEDO
2.Delia Narcisa THEOHARIjudecător Tribunalul București, formator cu normă întreagă la INM la disciplina Drept civil și drept procesual civil

În conformitate cu regulile de vot aprobate de Consiliul Științific al INM prin Hotărârea nr. 8  din 12 aprilie 2011, regulile privitoare la vot se vor aplica pentru organizarea celui de-al doilea tur de scrutin, cu excepția celei referitoare la majoritatea cerută pentru întrunirea Adunării Generale. Pentru cel de-al doilea tur de scrutin nu mai este necesar un număr minim de votanți pentru întrunirea valabilă a Adunării, fiind aleși candidații care au obținut numărul cel mai mare de voturi.

Întrunirea Adunării Generale a personalului de instruire al INM a fost prezidată de directorul INM, doamna judecător Cristina Rotaru Radu.

Secretari ai Adunării Generale a personalului de instruire al INM au fost doamna Ruxandra Ana, în calitate de șef al Departamentului de Formare a Formatorilor din INM și doamna Nadia Simona Țăran, personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor în cadrul Departamentului de Formare Continuă, în calitate de secretar al Consiliului științific al INM.

Totalul formatorilor/coordonatorilor de practică care au votat în modalitatea prevăzută de regulile amintite mai sus ca vot la distanță (prin fax/e-mail) a fost de 15 voturi, 14 fiind transmise în termen și un vot transmis peste termen.

Formatorii/coordonatorii prezenți la Adunarea Generală, conform listei de prezență anexate, au fost în număr de 16.

Numărarea tuturor voturilor valabil exprimate (30) a fost făcută în prezența a doi formatori aleși prin tragere la sorți și a reprezentantului Consiliului științific, voturile fiind repartizate după cum urmează:

1. Roxana Rizoiu – 28 voturi;
2. Delia Theohari – 25 voturi.

Având în vedere rezultatele de mai sus, reprezentanții aleși al personalului de instruire în Consiliul Științific sunt următorii:

1. Roxana Nicoleta Rizoiu, începând de la data de 6 mai 2017;
2. Delia Narcisa Theohari, începând cu 20 mai 2017.


Update 25 aprilie 2017: Al doilea tur de scrutin

Potrivit comunicatului din data de 25 aprilie 2017, INM a publicat anunțul privind organizarea turului 2 de scrutin în cadrul Adunării Generale a personalului de instruire al INM, în data de 26 aprilie 2017, la ora 13:00, în Aula INM.

Astfel, INM informează că la data de 26 aprilie 2017, la ora 13:00, se va organiza, în Aula INM, al doilea tur de scrutin al Adunării Generale a personalului de instruire al INM pentru desemnarea a unui reprezentant în Consiliul Științific.

În conformitate cu regulile de vot aprobate de Consiliul Științific al INM prin Hotărârea nr. 8  din 12 aprilie 2011, regulile privitoare la vot se vor aplica pentru organizarea celui de-al doilea tur de scrutin, cu excepția celei referitoare la majoritatea cerută pentru întrunirea Adunării Generale. Pentru cel de-al doilea tur de scrutin nu mai este necesar un număr minim de votanți pentru întrunirea valabilă a Adunării, fiind ales candidatul care a obținut numărul cel mai mare de voturi.

Dreptul de vot va putea fi exercitat personal sau la distanță. Rămân valabile informațiile anterior comunicate referitoare la formatorii ce pot exercita dreptul la vot la distanță și modul de comunicare a votului lor către INM (vezi mai jos știrea inițială).

Votul la distanță poate fi exercitat numai în ziua indicată pentru votare – 26 aprilie 2017   până, cel mai târziu, la ora 12:00, cu o oră înainte de ora stabilită pentru întrunirea Adunării Generale a personalului de instruire al INM și începerea votării. Voturile primite după această oră nu vor mai fi luate în considerare.

Modelul buletinului de vot pentru votul la distanță este afișat pe site-ul INM și urmează a fi transmis pe e-mail personalului de instruire cu o zi înaintea alegerilor.

Conform precizărilor anterioare, formatorii/coordonatorii de practică pot vota cel mult doi candidați din listă, urmând să fie anulate buletinele de vot în care:

  • s-au bifat mai mult de doi candidați;
  • nu se bifează niciun candidat;
  • există însemnări făcute în afara rubricilor de vot;
  • se constată lipsa datelor de identificare, în cazul votului exercitat la distanță (nu au indicate numele, prenumele și, pentru votul transmis prin fax, semnătura votantului).

Update 21 aprilie 2017: Procesul-verbal al Adunării Generale a personalului de instruire al INM din data de 19 aprilie 2017

Potrivit comunicatului din data de 20 aprilie 2017, INM a publicat procesul-verbal al Adunării Generale a personalului de instruire al INM din data de 19 aprilie 2017.

Potrivit acestui document, la Adunarea Generală a personalului de instruire al INM din data de 19 aprilie 2017 a avut loc primul tur de scrutin având ca obiect alegerea a doi reprezentanți ai personalului de instruire în Consiliul științific al INM.

Reamintim că au fost depuse următoarele candidaturi:

1.Roxana RIZOIUformator cu normă întreagă la INM la disciplina CEDO
2.Delia THEOHARIjudecător Tribunalul București, formator cu normă întreagă la INM la disciplina Drept civil și drept procesual civil

Conform regulilor de vot adoptate prin Hotărârea Consiliului Științific al INM nr. 8 din 12 aprilie 2011,  Adunarea Generală a personalului de instruire este legal constituită în prezența a minimum jumătate plus unul din numărul formatorilor. Calculul are în vedere și numărul de buletine de vot transmise la distanță, care a fost anunțat la începerea procesului de votare.

Întrunirea Adunării Generale a personalului de instruire al INM a fost prezidată de directorul adjunct al INM, doamna judecător Ana Maria GAROFIL.

Secretari ai Adunării Generale a personalului de instruire al INM au fost doamna Ruxandra ANA, în calitate de șef al Departamentului de Formare a Formatorilor din INM și doamna Nadia Simona ȚĂRAN, personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor în cadrul Departamentului de Formare Continuă, în calitate de secretar al Consiliului științific al INM.

Totalul formatorilor/coordonatorilor de practică care au votat în modalitatea prevăzută de regulile amintite mai sus ca vot la distanță (prin fax/e-mail) a fost de 10, nouă dintre voturi fiind transmise în termen și unul cu depășirea termenului.

Formatorii/coordonatorii prezenți la Adunarea Generală, conform listei de prezență anexate, au fost în număr de 14.

Numărarea tuturor voturilor valabil exprimate (23) a fost făcută în prezența a doi formatori aleși prin tragere la sorți și a reprezentantului Consiliului științific.

Având în vedere că numărul formatorilor și al coordonatorilor de practică, conform hotărârilor CSM în vigoare, este de 512, se constată că nu au fost întrunite cerințele de cvorum prevăzute pentru legala constituire a Adunării Generale a personalului de instruire, motiv pentru care urmează a fi organizat, la data de 26 aprilie 2017, ora 13:00, un al doilea tur de scrutin.


INM. Desemnarea reprezentanților în Consiliul Științific

Potrivit comunicatului din data de 18 aprilie 2017, INM a publicat un anunț privind organizarea Adunării Generale a personalului de instruire al INM pentru desemnarea a 2 reprezentanți în Consiliul Științific al INM, în Aula INM, în data de 19 aprilie 2017.

Astfel INM informează că la data de 5 mai 2017 și respectiv 19 mai 2017 se vor încheia mandatele a doi dintre reprezentanții personalului de instruire al INM în Consiliul științific. În consecință, la data de 19 aprilie 2017, la ora 12:00, se va organiza, în Aula INM, Adunarea Generală a personalului de instruire al INM pentru desemnarea celor 2 reprezentanți ai personalului de instruire al INM în Consiliul Științific.

Persoanele care doresc să își depună candidatura pentru această funcție sunt invitate să transmită un CV și o scrisoare de intenție prin fax, la numărul de fax 021.311.02.34 sau la adresa de e-mail [email protected] până la data de 14 aprilie 2017.

În conformitate cu regulile de vot aprobate de Consiliul științific al INM prin Hotărârea nr. 8  din 12 aprilie 2011, dreptul de vot va putea fi exercitat personal sau la distanță.

Vor putea alege votul la distanță atât formatorii/coordonatorii de practică ce nu au reședința în București cât și formatorii/coordonatorii de practică ce, din motive obiective, nu se pot prezenta la data și ora anunțate pentru întrunirea Adunării Generale.

Formatorul/coordonatorul care votează la distanță poate alege fie să trimită, prin fax, la numărul de fax 021.311.02.34, un buletin de vot completat și semnat, inclusiv cu datele sale de identificare, fie să transmită, prin e-mail, la adresa de e-mail ruxandra.ana @inm-lex.ro, din adresa de e-mail a votantului aflată în baza de date a Institutului, buletinul de vot completat, alături de datele de identificare ale votantului. Formatorul/coordonatorul de practică votant poate notifica prin fax Institutul cu privire schimbarea adresei sale de e-mail.

În oricare din situațiile descrise anterior, formatorul/coordonatorul de practică votant va transmite și o copie a actului său de identitate.

Votul la distanță poate fi exercitat numai în ziua indicată pentru votare în data de 19 aprilie 2017 –  până, cel mai târziu, la ora 11:00, cu o oră înainte de ora stabilită pentru întrunirea Adunării Generale a personalului de instruire al INM și începerea votării. Voturile primite după această oră nu vor mai fi luate în considerare.

Modelul buletinului de vot pentru votul la distanță este afișat pe site-ul INM și urmează a fi transmis pe e-mail personalului de instruire cu o zi înaintea alegerilor.

Formatorii/coordonatorii de practică pot vota cel mult doi candidați din listă, urmând să fie anulate buletinele de vot în care:

  • s-au bifat mai mult de doi candidați;
  • nu se bifează niciun candidat;
  • există însemnări făcute în afara rubricilor de vot;
  • se constată lipsa datelor de identificare, în cazul votului exercitat la distanță (nu au indicate numele, prenumele si, pentru votul transmis prin fax, semnătura votantului).

Conform regulilor de vot în vigoare, Adunarea Generală a personalului de instruire al INM este legal constituită în prezența a minimum jumătate plus unul din numărul formatorilor și al coordonatorilor de practică. Calculul va avea în vedere și numărul de buletine de vot transmise la distanță, care va fi anunțat la începerea procesului de votare.

Vor fi declarați aleși primii doi candidați care întrunesc cel mai mare număr de voturi exprimate.

În cazul în care Adunarea Generală nu este legal constituită, se va decide organizarea, în termen de 7 zile, a unui al doilea tur de scrutin. Regulile privitoare la vot se vor aplica pentru organizarea celui de-al doilea tur de scrutin, cu excepția celei referitoare la majoritatea cerută pentru întrunirea Adunării Generale. Pentru cel de-al doilea tur de scrutin nu mai este necesar un număr minim de votanți pentru întrunirea valabilă a Adunării, fiind aleși primii doi candidați care au obținut numărul cel mai mare de voturi.

Astfel, la data de 29 martie 2017 a fost declanșată procedura de alegere a doi reprezentanți ai personalului de instruire în Consiliul Științific al INM, cu respectarea formelor de publicitate impuse de regulile de vot aprobate de Consiliul Științific al INM prin Hotărârea nr. 8  din 12 aprilie 2011, termenul limită pentru depunerea candidaturilor fiind 14 aprilie 2017.

În urma publicării anunțului, au fost înregistrate următoarele candidaturi:

1.Roxana RIZOIUFormator cu normă întreagă la INM la disciplina CEDO
2.Delia THEOHARIJudecător Tribunalul București, formator cu normă întreagă la INM la disciplina Drept civil și drept procesual civil

Buletinul de vot pentru sesiunea din data de 19 aprilie 2017 poate fi accesat și online.

De asemenea, pentru mai multe informații puteți consulta și anunțul privind declanșarea procedurii de desemnare a unui reprezentant al asociațiilor profesionale în Consiliul Științific al INM, publicat la aceeași dată.

Redăm mai jos conținutul acestui document, astfel cum a fost el publicat de către INM.

[UPDATE: Rezultatele celui de-al doilea tur de scrutin] INM. Desemnarea reprezentanților în Consiliul Științific was last modified: aprilie 28th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter