INM. Ghidul practic privind aplicarea Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, în special în ceea ce priveşte motivarea hotărârilor

12 mai 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 4182

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, INM a publicat Ghidul practic privind aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului, în special în ceea ce privește motivarea hotărârilor.

Vă prezentăm mai jos cuprinsul ghidului:

1. Introducere (Zdenek Kühn)

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

2. Dreptul la un proces echitabil în temeiul articolului 6 și cerințele minime privind motivarea instanțelor naționale (Zdenek Kühn)

3. Erorile din motivările instanței ca factor ce contribuie la încălcările obligațiilor procedurale prevăzute în articolele 2 și 3 (Szymon Janczarek)

4. Cerințele articolului 5 privind pronunțarea unor hotărâri judecătorești motivate (Roxana Rizoiu)

5. Articolul 8 și motivarea hotărârilor instanțelor de judecată (Jussi E. Pedersen)

6. Libertatea de exprimare (Jan Kratochvíl)

7. Articolul 6 și motivarea hotărârilor instanțelor de judecată: dreptul de a audia martorii (Rima Ažubalytė)

Pentru mai multe informații:

Sursa informației

INM. Ghidul practic privind aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului, în special în ceea ce privește motivarea hotărârilor was last modified: mai 12th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter