[O nouă întâlnire: 24 februarie] INM invită magistrații la întâlnirea cu prof. univ. dr. Gabriel Boroi, cu tema „Probleme de interpretare și aplicare a C. civ. și C. proc. civ” – Aula INM

1240       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Miercuri, 24 februarie 2016,

în intervalul orar 15:00-17:00

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Aula INM

Profesor univ. dr. Gabriel Boroi

Update 5 februarie 2015: O nouă întâlnire – 24 februarie 2016

Având în vedere interesul manifestat și dezbaterile foarte consistente înregistrate la prima întâlnire dedicată discutării problemelor ivite în aplicarea și înțelegerea Codului civil și a Codului de procedură civilă, care a avut loc în data de 28 ianuarie 2016 și la care au participat aproximativ 60 de persoane, INM anunță organizarea unei noi întâlniri cu dl. prof. univ. dr. Gabriel Boroi, în Aula Institutului Național al Magistraturii, miercuri, 24 februarie 2016, în intervalul orar 15:00-17:00.

Participarea este în continuare liberă, fiind limitată doar de numărul de locuri disponibile în Aula INM, iar accesul în clădire urmează a fi realizat exclusiv pe baza legitimației de serviciu.


Răspunzând solicitării Institutului Național al Magistraturii, întemeiată pe nevoia resimțită în rândul magistraților în funcție și al auditorilor de justiție de a identifica soluții legale pentru problemele cu care se confruntă în aplicarea și înțelegerea Codului civil și a Codului de procedură civilă, domnul profesor univ. dr. Gabriel Boroi a acceptat cu plăcere propunerea de a participa, periodic, la întâlniri cu aceștia, organizate la sediul INM, sub forma unor dezbateri cu un caracter practic pronunțat.

O primă întâlnire va avea loc joi, 28 ianuarie 2016, în Aula INM, în intervalul orar 14:30-16:30.

Judecătorii, procurorii și auditorii de justiție interesați sunt rugați să transmită propuneri privind temele de discuție pe adresa de e-mail [email protected], persoana de contact pentru acest eveniment fiind d-na Nadia-Simona Țăran, personal de specialitate juridică asimilat magistraților în cadrul Departamentului de formare profesională continuă, tel. 021/40.76.267, fax 021/40.76.267.

Participarea este liberă, fiind limitată doar de numărul de locuri disponibile în Aula INM, iar accesul în clădire urmează a fi realizat exclusiv pe baza legitimației de serviciu.

Sursa informației este INM (www.inm-lex.ro).

[O nouă întâlnire: 24 februarie] INM invită magistrații la întâlnirea cu prof. univ. dr. Gabriel Boroi, cu tema „Probleme de interpretare și aplicare a C. civ. și C. proc. civ” – Aula INM was last modified: martie 3rd, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter