INM anunță Masa rotundă de Dreptul muncii în data de 28 martie 2017

8 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 513

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 7 martie 2017, INM a anunțat Masa rotundă de Dreptul muncii.

Astfel, Camera de Comerț Americană în România va organiza, în data de 28 martie 2017, la București (Hotel Athenee Palace Hilton, sala Regina Maria) o masă rotundă în domeniul dreptului muncii.

Evenimentul se adresează atât avocaților/juriștilor și responsabililor în domeniul resurselor umane cu atribuții în sfera dreptului muncii, cât și magistraților specializați în materia dreptului muncii.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Persoana de contact pentru aceasta activitate este doamna Letiția Pupăzeanu (e-mail: [email protected], [email protected], telefon: 021 312 48 34), iar termenul de înscriere este până la data de 22 martie 2017 (inclusiv).

Pentru mai multe  detalii consultați agenda evenimentului și lista cu temele care vor fi supuse dezbaterilor.

INM anunță Masa rotundă de Dreptul muncii în data de 28 martie 2017 was last modified: martie 8th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter