INM oferă 2 locuri pentru avocați la seminarul „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene”

910       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Despre

  • Două locuri pentru avocați
  • Procedural rights in EU criminal law
  • Perioada de desfășurare: 4 - 6 martie 2015
  • Data limită: 23 februarie 2015

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul INM, sunt oferite 2 locuri pentru avocați la seminarul „Procedural rights in EU criminal law (Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene)”. Acesta va avea loc în perioada 4 – 6 martie 2015 la Hotel Minerva și se va desfășura exclusiv în limba engleză.
 
Descrierea seminarului

Din anunțul oficial aflăm că „seminarul își propune o abordare profund practică a diferitelor ipostaze ale cooperării judiciare în materie penală, abordare grefată exact pe specificul activității specifice fiecărei din profesiile implicate (judecători, avocați și grefieri) și care să transpună concret dispozițiile teoretice în realitate. De asemenea, acesta va avea și o componentă de formare lingvistică, participanții urmând a parcurge un modul de formare în privința înțelesului și conținutului termenilor utilizați în mod frecvent în materia cooperării judiciare în materie penală.

Seminarul va fi susținut de experți naționali, precum și de experți străini specializați în cooperarea judiciară în materie penală, desemnați de partenerii externi ai proiectului (Institutul de Formare Judiciară din Belgia, Institutul Judiciar din Bulgaria, Școala Judiciară din Polonia, Academia de Drept European, Școala Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii din Italia și Școala Judiciară a Consiliului General al Puterii Judiciare din Spania)”.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Aici poate fi consultată agenda completă a seminarului.
 
Condiții de participare

„- Cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu/avansat (cel puțin echivalent nivelului B1 din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi);

– Membru al unui barou component al UNBR;

– Disponibilitatea de a participa activ în cadrul seminarului prin implicarea în secvența de proces simulat existentă în cadrul seminarului în rolul de avocat. Această secvență va consta în simularea în limba engleză a unui proces în fața instanțelor române. Procesul simulat se va desfășura în baza unui miniscript care va fi furnizat anterior seminarului”.
 
Înscriere

Cei interesați de participare trebuie să transmită electronic la adresa [email protected] următoarele documente:

„- Formularul de înscriere completat;

– Copie de pe legitimația de avocat emisă de UNBR sau baroul component al UNBR;

– Certificat de competență lingvistică care să ateste nivelul de cunoaștere al limbii engleze”.

Înscrierea se poate face până pe 23 februarie 2015.
 
Detalii administrative

„- Seminarul se va desfășura la Hotel Minerva, Strada Gheorghe Manu 2-4, Sector 1, București, România;

– Transportul (dus-întors) este decontat de către organizatori în limita a 75 de euro;

– Cazarea și masa este acoperită de organizatori pe perioada desfășurării seminarului (cazare pentru 3 nopți începând cu data de 3 martie 2015)”.

Pentru informații suplimentare, persoană de contact este d-na Diana Mihăilă, șef departament, Departamentul de formare continuă, tel. 0744 487 194, e-mail: [email protected].

Sursa știrii: site-ul INM

INM oferă 2 locuri pentru avocați la seminarul „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene” was last modified: februarie 19th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter