INM oferă 3 locuri pentru avocați în cadrul conferinței „Practical exercises in implementing the judicial cooperation instruments in civil and commercial matters”

2 oct. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 529

Despre

  • Informații administrative
  • Condiții
  • Modalitatea de înscriere
  • Agenda conferinței
  • Termenul-limită pentru înscrieri: 12 octombrie 2015

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

INM a anunțat că oferă 3 locuri pentru avocați pentru conferința finală din cadrul proiectului JUST/2013/JCIV/AG/4634 -„Practical exercises in implementing the judicial cooperation instruments in civil and commercial matters” ce se va desfășura la Hotel Minerva din București, în perioada 22-23 octombrie 2015.

Conferința își propune o abordare profund practică a diferitelor ipostaze ale cooperării judiciare în materie civilă, abordare grefată exact pe specificul activității specifice fiecărei din profesiile implicate (judecători, avocați și grefieri) și care să transpună concret dispozițiile teoretice în realitate.

Conferința va fi susținută de experți naționali, precum și de experți străini specializați în cooperarea judiciară în materie civilă, desemnați de partenerii externi ai proiectului (Institutul de Formare Judiciară din Belgia, Institutul Judiciar din Bulgaria, Școala Judiciară din Polonia, Academia de Drept European, Școala Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii din Italia și Școala Judiciară a Consiliului General al Puterii Judiciare din Spania).

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Limba de desfășurare a conferinței este engleza, fiind asigurată traducerea.

Informații administrative

• Transportul (dus-întors) este decontat de către organizatori în limita a 75 de euro;
• Cazarea și masa sunt suportate de organizatori pe perioada desfășurării seminarului (cazare pentru 2 nopți începând cu data de 21 octombrie 2015).

Condiții

• Membru al unui barou component al UNBR;
• De preferat cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu/avansat (cel puțin echivalent nivelului B1 din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi).

Modalitatea de înscriere

Persoanele interesate vor transmite următoarele documente în format electronic la adresa [email protected], până la data de 12 octombrie 2015:
Formularul de înscriere completat;
• Copie de pe legitimația de avocat emisă de UNBR (Baroul component al UNBR);
• Opțional – documente pentru dovedirea nivelului de cunoaștere a limbii engleze.

Modalitatea de selecție
După verificarea condițiilor de înscriere se va acorda preferință primelor candidaturi depuse, iar în subsidiar nivelului de cunoaștere a limbii engleze.

Pentru informații suplimentare, persoană de contact este dl Răzvan Mihăilă, tel. 0745 625 725, e-mail: [email protected]

Consultați agenda conferinței.

Sursa informației este anunțul publicat de INM (www.inm-lex.ro).

INM oferă 3 locuri pentru avocați în cadrul conferinței „Practical exercises in implementing the judicial cooperation instruments in civil and commercial matters” was last modified: octombrie 2nd, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter