INM. Scenaristul Cristi Puiu invitat în seria „Întâlnirilor de bun augur”

1 Mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 195

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 24 aprilie 2017, INM a anunțat că la data de 20 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii (INM) a avut deosebita onoare de a-l găzdui pe reputatul regizor și scenarist Cristi PUIU, pentru un dialog cu auditorii de justiție din anul I – promoția 2017-2018, la invitația doamnei judecător Cristina ROTARU-RADU, director al INM și moderator al întâlnirii.

Evenimentul, care face parte din seria „Întâlnirilor de bun augur”, organizate periodic de Institutul Național al Magistraturii, a constituit un prilej unic pentru auditorii de justiție de a-l cunoaște pe inițiatorul noului val în cinematografia românească, așa cum îl consideră criticii de film. Cristi PUIU, absolvent al Școlii Superioare de Arte Vizuale (École Supérieure d’Arts Visuels) din Geneva, autor al cunoscutului film „Moartea Domnului Lăzărescu”, este deținător al trofeului „Ursul de aur pentru cel mai bun film de scurt metraj” (2004) și laureat a numeroase festivaluri internaționale de film.

În anul 2017, Cristi PUIU a fost nominalizat la 13 categorii în cadrul Premiilor Gopo (echivalentul românesc al Premiilor Oscar), fiindu-i decernate premii pentru cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun scenariu pentru filmul de lung metraj Sieranevada.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pasionat de viață, îndrăgostit de film, așa cum se autodefinește, Cristi PUIU le-a vorbit auditorilor de justiție despre numeroase subiecte, printre care amintim: sinceritate și autenticitate versus aparențe în societatea actuală, nevoia tinerilor de a se raporta la modele de viață și comportament, nivelul până la care se poate urma un model, perspectiva societății asupra justiției și reflectarea în media a unor aspecte referitoare la sistemul judiciar, necesitatea menținerii unui echilibru între carieră și viața de familie, paradigma eșecului sau rețeta succesului.

INM. Scenaristul Cristi Puiu invitat în seria „Întâlnirilor de bun augur” was last modified: aprilie 26th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter