INM selectează 10 judecători și 10 procurori specializați în domeniul combaterii violenței domestice (termen-limită: 20 septembrie 2016)

14 Sep 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 262

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în colaborare cu Institutul Național al Magistraturii, selectează 10 judecători și 10 procurori specializați în domeniul combaterii violenței domestice în cadrul proiectului „Dezvoltare instituțională și formare profesională pentru magistrați în domeniul managementului cauzelor de violență domestică”, finanțat prin programul RO 20 „Violență domestică și violență bazată pe deosebirea de sex”, Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

Proiectul are ca obiectiv general întărirea capacității sistemului judiciar din România de a combate infracțiunile de violență domestică cu intenția de a utiliza principiul nediscriminării și o abordare centrată pe victimă.

Cerințe

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Selecția se va realiza în două etape. Într-o primă etapă, eliminatorie, comisia va evalua candidaturile, pe baza documentației transmise, sub aspectul îndeplinirii următoarelor cerințe:

 1. 1. respectarea termenului limită pentru depunerea candidaturilor;
 2. 2. respectarea documentației de înscriere indicate în anunțul cu privire la selecție;
 3. 3. vechimea în magistratură de cel puțin 4 ani și o bună reputație în domeniul în care activează;
 4. 4. experiența profesională de cel puțin 2 ani în instrumentarea cauzelor de violență domestică;
 5. 5. cunoștințe și abilități didactice;
 6. 6. cunoștințe de operare calculator.

Calitatea de formator al INM va constitui un avantaj în realizarea clasamentului.

În măsura în care numărul de participanți înscriși depășește numărul de locuri disponibile (10 pentru judecători și 10 pentru procurori), se va proceda la o a doua etapă de selecție, sub forma unui interviu, criteriile de selecție fiind următoarele:

 1. 1. capacitatea de comunicare și relaționare în lucrul cu adulții;
 2. 2. abilitatea de a lucra în echipă;
 3. 3. cunoștințe disciplinare aprofundate, raționamente, susținerea argumentată a punctelor de vedere;
 4. 4. capacitatea de documentare din diverse surse, în limba română și în limbi de circulație internațională;
 5. 5. disponibilitatea de a colabora, de a contribui și de a se integra în cadrul proiectului.

În vederea participării la procedura de selecție, persoanele interesate sunt rugate să transmită, în format electronic, o scrisoare de intenție și un CV actualizat până cel târziu la data de 20 septembrie 2016, pe adresa Institutului Național al Magistraturii (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 53, sector 5, București) sau în format electronic, la adresa de e-mail: [email protected], în atenția doamnei Ruxandra Ana, șef Departament formare formatori (telefon: 021.407.62.55; fax: 021.407.62.57).

Pentru mai multe detalii consultați sursa informației.

INM selectează 10 judecători și 10 procurori specializați în domeniul combaterii violenței domestice (termen-limită: 20 septembrie 2016) was last modified: septembrie 14th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter