[UPDATE: Rezultate] INM. Seminar „Civil law sub-working group – Intellectual property law”

21 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 505

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 21 iunie 2017 Rezultate

INM a publicat într-un comunicat rezultatele seminarului „Civil law sub-working group – Intellectual property law”.

Vezi mai jos:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa infromației


Update 14 iunie 2017 S-a prelungit termenul de înscriere pentru seminarul „Civil law sub-working group – Intellectual property law”.

Într-un comunicat INM anunță că termenul de înscriere pentru seminarul „Civil law sub-working group – Intellectual property law” se prelungește până la data de 16 iunie, față de 11 iunie când a fost stabilit termenul inițial.

Pentru mai multe informații accesați:

Sursa informației


Potrivit comunicatului emis în data de 6 iunie 2017 INM anunță seminarul „Civil law sub-working group – Intellectual property law” care se va desfășura în perioada 20-21 septembrie 2017 în București.

Nr. de locuri: 1-2

Termen de înscriere: 11 iunie 2017

Documente necesare pentru înscriere:

– CV actualizat – cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;
– scrisoare de intenție – limba română;
– certificat de competență lingvistică – limba engleză (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat);
– avizul colegiului de conducere al instanței la care magistratul își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției în care judecătorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței (potrivit art. 6 din Regulamentul privind drepturile și obligațiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliului Superior al Magistraturii, Inspecția Judiciară, Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri, precum și pentru stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin hotărârea Plenului CSM nr. 335/13.03.2014).

Criterii de selecție:

– relevanța programului pentru activitatea profesională a magistratului candidat/specializarea cerută pentru curs;
– neparticiparea recentă la forme de pregătire internațională;
– posibilitatea și disponibilitatea magistratului de a disemina informațiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregătire.

Documentele trebuie trimise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail [email protected]

Pentru mai multe informații accesați:

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate] INM. Seminar „Civil law sub-working group – Intellectual property law” was last modified: iunie 21st, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter