INM. Seminar în materia protecției internaționale a refugiaților în perioada 18-19 mai 2017, în Malta

15 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1342

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 13 martie 2017, INM anunță organizarea seminarului „Pilot workshop on implementing the Judicial Analysis on  Ending International Protection in national professional development measures”, în perioada 18-19 mai 2017, în Malta.

Seminarul se desfășoară în limba engleză și este organizat de EUROPEAN ASYLUM SUPPORT OFFICE (EASO).

Această acțiune de formare va oferi participanților posibilitatea de a supune dezbaterilor aspecte privind protecția internațională a refugiaților (aspecte procedurale, standardul și sarcina probei, schimbarea circumstanțelor în țara de origine a refugiatului, încetarea protecției acordate refugiaților etc.). Vor fi încurajate interactivitatea și schimbul de experiență între participanți.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Se va acorda o diurnă de 226 euro. Aceste sume vor fi alocate pentru fiecare zi de seminar, la care se va adăuga o zi aferentă călătoriei. Costurile aferente transportului vor fi rambursate în limita a 500 euro.

Prin depunerea documentelor de candidatură, candidații acceptă că, în ipoteza selectării în vederea participării, aceasta se va face exclusiv în condițiile financiare stabilite de organizatori.

Seminarul se adresează în special judecătorilor care au competență în soluționarea cauzelor în materia migrației și azilului.

Organizatorii nu au specificat un număr-limită de locuri alocate participanților din România.

Conform precizărilor din anunț INM nu efectuează selecția magistraților pentru această acțiune de formare. Persoanele interesate să participe la acest seminar trebuie să se înregistreze, accesând următoarea adresă: [email protected] Data-limită pentru înscriere este 24 martie 2014, ora 19:00.

INM. Seminar în materia protecției internaționale a refugiaților în perioada 18-19 mai 2017, în Malta was last modified: martie 15th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter