INM anunță organizarea unui seminar privind rolul CJUE în interpretarea mandatului european de arestare și asigurarea drepturilor fundamentale (în perioada 30-31 mai 2017, la Luxemburg)

6 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 360

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 3 martie 2017, Institutul Național al Magistraturii anunță organizarea seminarului „The role of the Court of Justice of the European Union in interpreting the European Arrest Warrant and securing fundamental rights”. Acesta este organizat în cadrul proiectului EIPA Intersections of the application of the EAW and the protection of fundamental rights în perioada 30-31 mai 2017, la Luxemburg (Luxemburg) fiind desfășurat în limba engleză.

Organizatorul este Centrul European pentru Judecători și Avocați (EIPAl, Luxemburg).

În cadrul seminarului vor fi abordate teme precum emiterea unui mandat european de arestare, refuzul unui mandat european de arestare, aplicarea principiului proporționalității în emiterea unui mandat european de arestare.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Se va percepe o taxă în cuantum de 590 euro. Taxa acoperă participarea la seminar, transportul internațional, transportul public, cazarea, masa și materialele seminarului.

Prin depunerea documentelor de candidatură, candidații acceptă că, în ipoteza selectării în vederea participării, aceasta se va face exclusiv în condițiile financiare stabilite de organizatori.

Seminarul se adresează judecătorilor, procurorilor și avocaților.

Bugetul proiectului oferă 9 locuri pentru toate statele.

INM nu efectuează selecția magistraților pentru această acțiune de formare. Persoanele interesate să participe la acest seminar vor trimite formularul de înregistrare completat la adresa de e-mail  [email protected]

Potrivit informațiilor transmise de organizatori, înscrierea participanților în vederea participării la seminar se poate efectua până la 3 aprilie 2017.

Pentru mai multe informații consultați și agenda evenimentului.

INM anunță organizarea unui seminar privind rolul CJUE în interpretarea mandatului european de arestare și asigurarea drepturilor fundamentale (în perioada 30-31 mai 2017, la Luxemburg) was last modified: martie 7th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter