INM și Institutul Francez din București organizează un nou ciclu de programe de limba franceză pentru funcţionarii români

9 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 383

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Francez din București (IFB), în colaborare cu Institutul Național al Magistraturii (INM) va organiza, un nou ciclu de programe de limba franceză pentru funcționarii români în cadrul Programului OIF „Limba franceza în relațiile internaționale”.

Aceste cursuri au ca obiectiv specific perfecționarea și integrarea cunoștințelor de limba franceză în domeniul profesional.

Cursurile se vor desfășura  la sediul Institutului Național al Magistraturii (Bd. Regina Elisabeta, nr. 53, sector 5, București).

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Organizația Internațională a Francofoniei (OIF) asigură finanțarea acestor cursuri. Nu se decontează sau nu se acoperă costuri de cazare, mese, transport.

Formarea lingvistică în domeniul limbii franceze se va desfășura astfel:

  • Franceză IFB Sesiunea obișnuită, pe parcursul a 30 de ore, pentru nivelurile mediu și avansat (sesiuni de câte 3 ore, de 2 ori pe săptămână, pe durata a 5 săptămâni, după ora 16,00), pentru grupe de 12-15 persoane.

La fel ca celelalte instituții interesate să continue programul, Institutul Național al Magistraturii trebuie să trimită la Ministerul Afacerilor Externe care redirecționează Organizației Internaționale a Francofoniei în vederea procesului de selecție, un set de documente. Documentul principal, pe care se va baza întreaga strategie de formare în limba franceză, va fi constituit din  prognozarea și centralizarea nevoilor de formare în acest domeniu.

În acest context, vă adresăm rugămintea de a trimite pe adresa de e-mail [email protected], o confirmare de participare la aceste cursuri până la data de 19 ianuarie 2016, ora 16.00, pe următorul format (completați în cadrul mailului un rând având următorul cap de tabel; modelul oferit este cu titlu exemplificativ):

NumPrénomNomSexeAgeAdministrationDépartement et ServiceFonctionDescription des missions et motivationsNiveau de départ du CECR
1 Maria  IONESCUF44Ministère de l’agricultureDépartement de la pêcheExpert supérieurL’évaluation de la legislation européenne concernant des mécanismes d’intervention financière et l’elaboration des projets de politique sur les actes de l’Union européenne.C.1.

 Pentru informații suplimentare, persoana de contact este doamna expert Maria Scarlat, tel. 021 407 62 66, fax 021 407 62 47, e-mail [email protected]

Sursa informației

INM și Institutul Francez din București organizează un nou ciclu de programe de limba franceză pentru funcționarii români was last modified: ianuarie 9th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter