INM. Stagii multilaterale de pregătire pentru judecători și procurori

30 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 431

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Printr-un comunicat emis în data de 26 mai 2017, INM anunță Stagiul multilateral de pregătire pentru judecători în domeniul dreptului civil/comercial și Stagiu multilateral de pregătire pentru judecători și procurori în domeniul dreptului penal care se vor desfășura în Germania în perioada 21.11.2017 – 08.12.2017.

Temen de înscriere: 14 iunie 2017 (inclusiv)

Documente necesare pentru înscriere:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– CV actualizat (limba română) – cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail);
– scrisoare de intenție (limba română);
–  formularul de înscriere (inclusiv cu fotografie), completat în limba germană;
–  certificat de competență lingvistică – limba germană (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat);
– avizul colegiului de conducere al instanței sau parchetului la care magistratul își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției/procurorului șef secție în care judecătorul sau procurorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței sau parchetului (potrivit art. 6 din Regulamentul privind drepturile și obligațiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliului Superior al Magistraturii, Inspecția Judiciară, Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri, precum și pentru stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin hotărârea Plenului CSM nr. 335/13.03.2014).

Documentele solicitate vor fi transmise în format electronic la adresa de e-mail [email protected]
De asemenea, formularul de înscriere (inclusiv cu fotografie), completat în limba germană, va fi transmis și în original, prin poștă, către adresa INM (Bd. Regina Elisabeta nr. 53, sector 5, București), în atenția doamnei Maria Dragu.

Formularul de înscriere: 

Criterii de selecție:

– relevanța programului pentru activitatea profesională a magistratului candidat/specializarea cerută pentru curs;
– neparticiparea recentă la alte forme de pregătire internațională;
– posibilitatea și disponibilitatea magistratului de a disemina informațiile la care va avea acces prin participarea la – programul de pregătire.
– avizul colegiului de conducere al instanței sau parchetului la care aceștia își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției/procurorului șef secție în care judecătorul sau procurorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței sau parchetului (potrivit art. 6 din Regulamentul privind drepturile și obligațiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliului Superior al Magistraturii, Inspecția Judiciară, Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri, precum și pentru stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin hotărârea Plenului CSM nr. 335/13.03.2014).

Pentru mai multe informații accesați:

Descrierea stagiilor aici:

Limba engleză

Limba germană

Sursa informației

INM. Stagii multilaterale de pregătire pentru judecători și procurori was last modified: mai 30th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter