INPPA. În atenția avocaților stagiari care nu au susținut / promovat proba orală (colocviu), din cadrul examenului de absolvire a INPPA, în sesiuni anterioare anului 2016 inclusiv

2 Aug 2017
1 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 5 (1 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 259

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

INPPA a emis un comunicat prin care anunță:

„Vă informăm că potrivit dispozițiilor Hotărârii nr. 3 / 16 iunie 2017 a Consiliului de Conducere a INPPA, privind adoptarea modelului caietului de lucrări profesionale pentru anul II de pregătire profesională inițială, urmează ca până la data de 31 octombrie 2017 inclusiv, să depuneți caietele de lucrări profesionale, pe materii, în conformitate cu dispozițiile art. 2 din Hotărâre”.

Lucrările profesionale pe care urmează să le rezolvați pot fi accesate aici.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

INPPA. În atenția avocaților stagiari care nu au susținut / promovat proba orală (colocviu), din cadrul examenului de absolvire a INPPA, în sesiuni anterioare anului 2016 inclusiv was last modified: iulie 27th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter