INPPA va organiza cursuri pentru dobândirea calității de administrator sau lichidator în insolvența persoanei fizice (termen-limită: 21 octombrie 2016)

11 oct. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1225

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților urmează să debuteze în toamna acestui an cursurile de pregătire pentru dobândirea calității de administrator sau lichidator în insolvența persoanei fizice, informează UNBR.

Potrivit programei comune agreate la nivelul celor patru profesii implicate, formarea profesională pentru dobândirea calității de administrator cuprinde 10 teme, cu un parcurs de aproximativ 20 de ore în total, urmate de un examen de verificare a cunoștințelor.

Din informațiile cunoscute public la acest moment rezultă că urmează ca intrarea în vigoare a Legii nr. 151/2015 să nu mai fie amânată, urmând ca în viitorul apropiat să fie aprobată și hotărârea Guvernului prin care să se aprobe normele metodologice de aplicare a Legii nr. 151/2015 (conform art. 92 din Lege).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pe cale de consecință UNBR adresează rugămintea ca până la data de 21 octombrie 2016 să comunicați la INPPA (email: [email protected], fax: 021/3301297) datele de contact (email și telefon) ale avocaților care doresc să urmeze aceste cursuri de pregătire.

În funcție de numărul de persoane comunicat urmează să fie decise costurile activității de pregătire, locurile unde acestea se vor desfășura precum și modalitatea de desfășurare a acestora.

Sursa informației

INPPA va organiza cursuri pentru dobândirea calității de administrator sau lichidator în insolvența persoanei fizice (termen-limită: 21 octombrie 2016) was last modified: octombrie 11th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter