Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați în perioada 16 aprilie – 30 aprilie 2015

8 apr. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 580

Despre

  • Dezbateri INPPA în cadrul pregătirii continue pentru avocați
  • Perioada: 16 aprilie – 30 aprilie 2015
  • Se acordă 3 puncte de pregătire profesională

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul INPPA au fost publicate următoarele teme de dezbateri din cadrul programului de pregătire continuă pentru avocați organizat de INPPA.

 
Acestea sunt:

I. 16 aprilie 2015, ora 17:00, dezbaterea cu tema: Efectele contractului de asistență juridică. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat lect. univ. dr. Claudiu Dinu și domnul avocat lect. univ. dr. Petruț Ciobanu. Invitat: domnul avocat dr. Gheorghe Florea, Președintele UNBR;

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

II. 30 aprilie 2015, ora 17:00, dezbaterea cu tema: Aspecte teoretice și practice privind alegerea competentei instanței prin convenție. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat lect. univ. dr. Claudiu Constantin Dinu. Invitat: domnul asist. univ. dr. Liviu Zidaru – Judecător Curtea de Apel București.

Pentru data de 23 aprilie nu este programată dezbatere.

Pentru participarea la oricare din temele de dezbatere se acordă 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Aceste dezbateri vor avea loc în sala Comisiei Permanente a UNBR și a Comisiei Centrale de Disciplina (sala E 24) de la etajul 1 al Palatului de Justiție.

Numărul de locuri pentru fiecare dezbatere este limitat la 25. Înscrierea se va realiza prin e-mail, la adresa [email protected], cu menționarea datelor de contact (nume, barou, e-mail, telefon). Primii 25 de înscriși vor fi contactați, având obligația de a achita taxa de 60 de lei per dezbatere și de a face dovada plății la adresa de e-mail [email protected], în termen de 24 de ore de la confirmarea înscrierii. În caz contrar, locul devine disponibil.

Programul face parte din strategia Institutului al cărui Departament pentru formare profesională continuă elaborează programe de formare profesională continuă – cursuri de scurtă durată [art. 31 lit. b) și c) din Regulamentul INPPA].

Pentru mai multe detalii accesați anunțul publicat pe site-ul INPPA.

👍Vezi și:
Pregătire săptămânală continuă pentru avocați

Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați în perioada 16 aprilie – 30 aprilie 2015 was last modified: aprilie 8th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter