INPPA organizează programul de formare şi perfecţionare continuă a avocaţilor în format e-learning (începând cu data de 26 ianuarie 2017)

7 Feb 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1879

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 2 februarie 2017, în vederea aplicării corespunzătoare a articolelor 314, 315, 316 și 317 din Statutul Profesiei de avocat, privitor la pregătirea profesională continuă a avocaților, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a reluat programul de formare și perfecționare continuă a avocaților – cursuri de scurtă durată (art. 31 lit. b și c din Regulamentul INPPA) – format e-learning, începând cu data de 26 ianuarie 2017, program care poate fi consultat pe site-ul www.inppa.ro la secțiunea „Dezbaterile-atelier organizate săptămânal, la sediul UNBR”.

Dezbaterile-atelier se organizează săptămânal, în fiecare joi, între orele 17.00 – 20.00, se pot urmări LIVE prin intermediul sistemului Microsoft Lync 2010 de barourile interesate și sunt activități de formare profesională continuă cu un caracter interactiv, fiind invitați și reprezentanți ai altor profesii juridice/judiciare (magistrați, executori judecătorești, notari publici, practicieni în insolvență).

Proiectul a fost conceput să se desfășoare astfel încât, interactiv, dezbaterile să poată fi urmărite la nivel național de avocați, inclusiv prin concursul celorlalte Centre Teritoriale ale INPPA, altele decât INPPA Central sau al barourilor interesate, la sediul acestora – pentru înregistrarea și evidența participanților. Lista participanților prezenți la dezbateri se va transmite la adresa de e-mail [email protected] însoțite de semnăturile acestora. Pentru participarea la oricare din temele de dezbatere se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În cadrul dezbaterilor-atelier se propun probleme de drept actuale, iar invitații – lectori INPPA sau magistrați recomandați de INM, vor putea primi de la participanți diverse probleme de drept, teme, subteme sau întrebări în legătură cu tema propusă, la adresa de e-mail pusă la dispoziție de organizator pentru participanți. Propunerile participanților se vor transmite invitațiilor spre analiză și selectare cu cel mult 3 zile înainte de data programată pentru dezbatere, astfel încât fiecare invitat să aibă timp pentru pregătirea răspunsurilor.

Barourile interesate de formatul e-learning organizat de către INPPA Central sunt rugate să comunice participarea la adresa de e-mail [email protected] în vederea stabilirii și organizării celor necesare din punct de vedere logistic.

Pentru partea de implementare logistică sau alte informații necesare privind preluarea de către barouri a transmisiei LIVE se va lua legatura cu domnul Sandu Gherasim la adresa de e-mail [email protected].

Sursa informației: INPPA

INPPA organizează programul de formare și perfecționare continuă a avocaților în format e-learning (începând cu data de 26 ianuarie 2017) was last modified: februarie 7th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter