Temele de dezbatere pentru perioada 4-11 iunie 2015 (Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați – INPPA)

2 iun. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 910

Despre

  • Programul dezbaterilor INPPA în cadrul pregătirii continue pentru avocați
  • Perioada: 4-11 iunie 2015
  • Câte 3 puncte de pregătire profesională

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul INPPA au fost publicate temele de dezbateri pentru perioada 4-11 iunie, din cadrul programului de pregătire continuă pentru avocați organizat de INPPA.

Acestea sunt:

• 4 iunie 2015, orele 17:00, dezbaterea cu tema: Aspecte teoretice și practice privind contenciosul contravențional. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat lect. univ. dr. Claudiu Dinu. Invitat: av. dr. Mircea Ursuța.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

11 iunie 2015, orele 17:00, dezbaterea cu tema: Procedura evacuării din imobilele ocupate sau folosite fără drept. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat lect. univ. dr. Claudiu Dinu. Invitat: lector univ. dr. Mirela Stancu, judecător la Tribunalul București.

Activitățile vor avea forma unor dezbateri interactive, fiind invitați și reprezentanți ai altor profesii juridice/judiciare (magistrați, executori judecătorești, notari publici, practicieni în insolvență). Temele alese vor fi atât de drept civil/procesual civil, cât și de drept penal/procesual penal. Pentru fiecare participare la oricare dintre aceste activități se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Dezbaterile vor avea loc în sala Comisiei Permanente a UNBR și a Comisiei Centrale de Disciplina (sala E 24) de la etajul 1 al Palatului de Justiție (localizată deasupra garderobei).

Accesul se face pe la intrarea principală a Palatului de Justiție, iar participanții se vor identifica la intrare cu cardul de avocat.

Numărul de locuri pentru fiecare dezbatere este limitat la 25. Înscrierea se va realiza prin e-mail, la adresa [email protected], cu menționarea datelor de contact (nume, barou, e-mail, telefon). Primii 25 de înscriși vor fi contactați, având obligația de a achita taxa de 60 de lei per dezbatere, în termen de 24 de ore de la confirmarea înscrierii.

Pentru mai multe detalii accesați anunțul publicat pe site-ul INPPA (www.inppa.ro).

Temele de dezbatere pentru perioada 4-11 iunie 2015 (Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați – INPPA) was last modified: iunie 2nd, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter