INPPI organizează seminarul „Distribuția sumelor în procedura insolvenței (caracterul executoriu al planului de distribuire)” în data de 17 februarie 2017

8 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 508

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 8 februarie, INPPI organizează vineri, 17 februarie 2017, ora 14:00 un seminar în direct cu titlul „Distribuția sumelor în procedura insolvenței (caracterul executoriu al planului de distribuire)”, a cărui acreditare INPPI este de 4 puncte de pregătire profesională.

Lector-prezentator: Bogdan Biter, practician în insolvență, asociat Consulta 99 SPRL.

Seminarul transmis online, în direct, video și audio se adresează practicienilor în insolvență din toată țara și poate fi vizionat pe calculator, de la birou sau de acasă, în timp real. Urmărind în direct expunerea lectorului, veți avea posibilitatea de a adresa în scris întrebări la care veți primi răspunsuri pe parcursul transmisiunii.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Ulterior, veți avea acces la înregistrarea integrală video și audio.

ATENȚIE: Persoanele care au întrebări prealabile transmiterii seminarului video, pentru a primi un răspuns pe parcursul transmisiunii, sunt invitate să trimită aceste întrebări la adresa [email protected].

Pentru a consulta modalitățile de înscriere la acest seminar accesați site-ul INPPI.

INPPI organizează seminarul „Distribuția sumelor în procedura insolvenței (caracterul executoriu al planului de distribuire)” în data de 17 februarie 2017 was last modified: februarie 8th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter