Seminar video online: Rolul și atribuțiile participanților la procedura insolvenței – Partea a II-a

891       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Despre

  • Seminar online
  • 5 martie 2015, ora 14:00
  • Acreditat INPPI, 4 ore de pregătire profesională
  • Taxa de participare: 100 lei

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Institutului Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență este anunțat un seminar online, în direct, cu titlul „Rolul și atribuțiile participanților la procedura insolvenței – Partea a II-a”. Evenimentul va avea loc pe 5 martie 2015 la ora 14:00.

Menționăm că în prima parte, transmisă pe data de 18 februarie 2015, au fost dezvoltate studii de caz despre administratorul/lichidatorul judiciar și abordate chestiuni practice.

În cea de-a doua parte seminarul își propune să analizeze și ceilalți participanți la procedura insolvenței, respectiv judecătorul sindic, adunarea creditorilor, comitetul creditorilor și administratorul special. Lectorul-prezentator va fi practicianul în insolvență, Bogdan Biter.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Seminarul va fi transmis online, în format video și audio, și este adresat practicienilor în insolvență din toată țara. Participanții au posibilitatea de a adresa în scris întrebări la care vor primi răspuns pe parcursul transmisiei. Cei care au întrebări formulate înaintea începerii seminarului sunt rugați să le trimită la adresa [email protected]

După desfășurarea evenimentului participanții vor avea acces la înregistrarea integrală video și audio, precum și la suportul de curs aferent temei în discuție.

Taxa de participare este de 100 lei și se achită în contul INPPI, deschis la BCR Sucursala Unirea. Este necesar ca în actul de plată să se precizeze ziua în care se desfășoară seminarul și numele participantului.

Seminarul este acreditat INPPI, iar participanții beneficiază de 4 ore de pregătire profesională.

Pentru detalii despre înscriere și participare consultați anunțul publicat pe site-ul INPPI.

Seminar video online: Rolul și atribuțiile participanților la procedura insolvenței – Partea a II-a was last modified: martie 6th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter