[UPDATE: Repartizarea pe săli a candidaților] INR. Examenul pentru dobândirea calității de notar stagiar (21 februarie 2018)

15 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.799

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 februarie 2018: Repartizarea pe săli a candidaților la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în ziua de 21 februarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 14 februarie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității repartizarea pe săli a candidaților la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în ziua de 21 februarie 2018.

Setul de subiecte care se va extrage la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar va conține 100 de întrebări cu una sau două variante de răspuns corect din tematica și bibliografia aferentă concursului.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Astfel, fiecare întrebare cu una sau două variante de răspuns corect va fi evaluată cu 0,10 puncte. Răspunsurile parțiale la întrebările cu două variante corecte de răspuns nu se punctează.

La întrebările cu o singură variantă corectă de răspuns la care se bifează două variante de răspuns, din care doar unul este corect, de asemenea nu se punctează. 

Accesul candidaților în sălile de concurs este permis începând cu orele 7.30 până la momentul extragerii setului de subiecte, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista repartizării candidaților la concurs (care se va desfășura la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady), astfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 9 februarie 2018: Soluționarea contestațiilor formulate de către candidații respinși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în ziua de 21 februarie 2018. Situația centralizată finală a candidaților admiși sau respinși la înscrierea la concurs

Potrivit unui anunț din data de 8 februarie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității situația centralizată finală a candidaților admiși sau respinși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în ziua de 21 februarie 2018.

Totodată, a fost dată publicității și situația soluționării contestațiilor formulate de către candidații respinși la înscrierea la concurs.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente situațiilor înscrierii candidaților la concurs, astfel cum au fost publicate de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Situația soluționării contestațiilor formulate de către candidații respinși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar

Situația centralizată finală a candidaților care au fost declarați admiși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar

Sursa informației


Update 5 februarie 2018: Situația centralizată a candidaților admiși sau respinși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în ziua de 21 februarie 2018. Detaliile privind ora și locul desfășurării concursului

Potrivit unui anunț din data de 2 februarie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității situația centralizată a candidaților admiși sau respinși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în ziua de 21 februarie 2018, cât și detaliile privind ora și locul desfășurării concursului.

Astfel, concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în data de 21 februarie 2018, se va desfășura la Sălile ROMA și BUENOS AIRES din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, situat în Bld. Theodor Pallady nr. 40G, Sector 3, București, începând cu ora 9.00.

Repartizarea pe cele 2 săli a candidaților se va afișa, cu cel puțin 24 de ore înainte de data desfășurării concursului, pe pagina de internet a INR, precum și la cele două intrări (din Bld. Theodor Pallady nr. 40G și din Str. Drumul Lunca Jariștei) ale Centrului de Conferințe Auditorium Pallady.

Accesul candidaților în sălile de concurs este permis începând cu orele 7.30 – până la momentul extragerii setului de subiecte – în vederea îndeplinirii formalităților de identificare. Identificarea candidaților se face în baza cărții de identitate/adeverinței provizorii de identitate sau a pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate.

După intrarea în sală, candidaților le este interzisă deținerea sau folosirea vreunei surse de informare, a telefoanelor mobile, a dispozitivelor electronice sau a altor mijloace de comunicare la distanță.

În vederea redactării lucrărilor, Institutul Notarial Român va pune la dispoziția candidaților pix cu pastă de culoare albastră.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentul aferent situației centralizate a candidaților admiși sau respinși la înscrierea la concurs, astfel cum a fost publicat de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 21 decembrie 2017: Taxa de înscriere pentru participarea la examenul sau la concursul pentru dobândire a calității de notar stagiar

Potrivit unui anunț din data de 20 decembrie 2017, Institutul Notarial Român a dat publicității detaliile privind taxa de înscriere aferentă participării la examenul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Vezi și INR. Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate

Astfel, prin Hotărârea Consiliului Director al Institutului Notarial Român nr. 10/19.12.2017 s-a stabilit taxa de înscriere pentru participarea la examenul sau la concursul pentru dobândire a calității de notar stagiar, care se va organiza în ziua de 21 februarie 2018, în cuantum de 3.500 lei/candidat.

Totodată, taxa de înscriere pentru participarea la examenul sau la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar se achită în contul Institutului Notarial Român (CUI 26781193) RO75RNCB0071115799310031 deschis la BCR – Sucursala Plevnei București.

Copia foii de vărsământ se va anexa la dosarul întocmit în vederea înscrierii la examen sau concurs.

Cererile de înscriere la examenul sau la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar se depun la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează, până la data de 26 ianuarie 2018, inclusiv.

Sursa informației


INR. Examenul pentru dobândirea calității de notar stagiar (21 februarie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 5 decembrie 2017, Institutul Notarial Român anunță organizarea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Vezi și INR. Tematica și bibliografia examenului sau concursului privind dobândirea calității de notar stagiar

Astfel, având în vedere dispozițiile art. 4 alin. (2) din Regulamentul pentru organizarea și desfășurarea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 2792/C/19.10.2017 – în conformitate cu Dispoziția Președintelui Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 92/29.11.2017 – Institutul Notarial Român organizează la data de 21 februarie 2018 examen sau concurs pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos anunțul referitor la organizarea examenului, astfel cum a fost publicat de către INR și anexa privind lista care cuprinde posturile pentru care se organizează examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar:

Sursa informației

[UPDATE: Repartizarea pe săli a candidaților] INR. Examenul pentru dobândirea calității de notar stagiar (21 februarie 2018) was last modified: februarie 15th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter