INR. Orar simpozion – CNP București (27 octombrie 2017)

23 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 426

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului Institutului Notarial Român, a fost publicat orarul cursurilor ce se vor desfășura cu ocazia SIMPOZIONULUI organizat de către CNP BUCUREȘTI, în data de 27 octombrie 2017.

Simpozionul se va desfășura la Centrul de Conferințe AUDITORIUM PALLADY din Bd-ul Theodor Pallady nr. 40G, SALA BUENOS AIRES (Mezanin).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Formularul de înscriere aferent simpozionului de formare profesională pentru notarii publici – Camera Notarilor Publici București poate fi accesat aici.

Programul complet al Simpozionului este:

  • 12.30-13.00 – înregistrarea participanților;
  • 13.00-14.30 – lector univ. dr. Gabriel – Dumitru MANU: „Probleme legate de dreptul urbanismului”; dezbateri: întrebări și răspunsuri cu privire la temele propuse de notarii publici;
  • 14.45-17.00 – vicepreședinte UNNPR notar public Doina ROTARU, director – Direcția juridică a UNNPR Doina DUNCA: „Proceduri notariale prevăzute de Legea nr. 36/1995 a notarilor publici și a activității notariale”; dezbateri: întrebări și răspunsuri cu privire la temele propuse de notarii publici.

Redăm, în continuare, programul de desfășurare al cursurilor aferente simpozionului, astfel cum a fost publicat de către INR:

Sursa informației

INR. Orar simpozion – CNP București (27 octombrie 2017) was last modified: octombrie 23rd, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter