INR. Orar Simpozion – CNP Oradea (13-14 octombrie 2017)

12 Oct 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 264

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului Institutului Notarial Român, a fost publicat orarul cursurilor desfășurate cu ocazia SIMPOZIONULUI organizat de CNP ORADEA în perioada 13-14 octombrie 2017.

Cursurile se vor desfășura la sala Belvedere (etaj 8) din cadrul Hotelului Continental Forum, situat în Oradea, Aleea Ștrandului, nr. 1.

 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Redăm, în continuare, programul de desfășurare al cursurilor aferente simpozionului pentru notarii care intenționează să participe :

Sursa informației

INR. Orar Simpozion – CNP Oradea (13-14 octombrie 2017) was last modified: octombrie 12th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter