Inspecția Judiciară. Examenul de promovare în funcţii de execuţie a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor (30 ianuarie – 18 aprilie 2018)

31 Ian 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 132

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 30 ianuarie 2018, în perioada ianuarie-aprilie 2018, lnspecția Judiciară organizează examen de promovare a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor la sediul său din Mun. București, Bvd. Regina Elisabeta. nr. 40, sector 5.

Examenul se va desfășura în conformitate cu dispozițiile Regulamentului privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul aparatului propriu al Inspecției Judiciare, aprobat prin Ordinul inspectorului-șef al Inspecției Judiciare nr. 52 din 2 septembrie 2014, cu modificările și completările ulterioare.

Cererile de înscriere la examen vor fi depuse în termen de 15 zile de la afișarea datei examenului.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Se pot înscrie la examen cei care îndeplinesc, până în ziua susținerii lucrării scrise, condițiile minime de vechime în funcția de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, prevăzute la art. 44 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor republicată, cu modificările și completările ulterioare, care au la ultima evaluare calificativul „foarte bine” și care nu au fost sancționate în ultimii 3 ani.

Tematica, bibliografia, calendarul estimativ și modelul de cerere de înscriere se regăsesc și pe site-ul Inspecției Judiciare.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent tematicii, bibliografiei și calendarului estimativ al examenului de promovare a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, astfel cum a fost publicat de către lnspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Sursa informației

Inspecția Judiciară. Examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor (30 ianuarie – 18 aprilie 2018) was last modified: ianuarie 31st, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter