Inspecția Judiciară. Raport privind colaborarea interinstituţională a instanţelor de judecată cu ceilalţi parteneri din sistemul judiciar

30 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 363

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Inspecția Judiciară a publicat în data de 29 iunie 2017 un raport privind colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar.

„Prin Ordinul nr.42/05.04.2017 emis de inspectorul-șef al Inspecției Judiciare, s-a dispus efectuarea unui control la nivelul tuturor instanțelor, având ca obiectiv colaborarea interinstituțională a acestora cu ceilalți parteneri din cadrul sistemului judiciar.

Controlul a vizat colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar – parchete, barouri, Oficiul Național al Registrului Comerțului, servicii de probațiune, birouri de expertiză judiciară – în activitatea de judecată, precum și în realizarea managementului instanțelor,  raportându-se la perioada 01.01.2016 – la zi”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru mai multe informații accesați:

Sursa informației

Inspecția Judiciară. Raport privind colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar was last modified: iunie 30th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter