Inspecțiile Judiciare din România și Bulgaria ar putea încheia un protocol de colaborare

20 Noi 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 368

Despre

  • Vizita la Inspecţia Judiciară de pe lângă Consiliu Judiciar Suprem al Republicii Bulgare
  • Încheierea protocolului după stabilirea formei finale a acestuia

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În perioada 16-19 noiembrie 2015, domnul inspector – șef Lucian Netejoru și domnul inspector – șef adjunct Gheorghe Stan au efectuat o vizită la Inspecția Judiciară de pe lângă Consiliu Judiciar Suprem al Republicii Bulgare.

Cu această ocazie, delegația Inspecției Judiciare din România a propus încheierea unui protocol de colaborare între cele două instituții, urmând ca acesta să fie semnat după stabilirea formei sale finale.

În cadrul întâlnirilor care au avut loc, reprezentanții celor două Inspecții s-au informat reciproc cu privire la cadrul legal care reglementează rolul, atribuțiile, organizarea și funcționarea acestora și au prezentat, pe larg, activitatea recentă.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Vizita a fost organizată la inițiativa Inspecției Judiciare de pe lângă Consiliul Judiciar Suprem al Republicii Bulgare.

Sursa informațiilor este comunicatul de presă publicat de Inspecția Judiciară (www.inspectiajudiciara.ro).

Inspecțiile Judiciare din România și Bulgaria ar putea încheia un protocol de colaborare was last modified: noiembrie 20th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter