Întâlnire de lucru între președintele Consiliului de Mediere și Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social

11 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 214

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicatîn data de 11 decembrie 2017 a avut loc o nouă întâlnire de lucru între președintele Consiliului de Mediere, domnul Mugur Bogdan Mitroi și domnul Gabriel Petrea, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social.

Astfel, în urma întâlnirii dintre reprezentanții celor două instituții, s-a convenit abordarea următoarei strategii de implementare a medierii în oficiile de arbitraj și mediere:

– până la sfârșitul lunii decembrie a anului în curs, personalul tehnic din cadrul Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social va elabora curicula necesară pregătirii mediatorilor autorizați în vederea certificării acestora pe problematica specifică a conflictelor colective de muncă, iar la sfârșitul lunii februarie a anului viitor – primii 30 de mediatori înscriși vor parcurge cursul de perfecționare în domeniul mai-sus amintit, aceste cursuri urmând a fi reluate până la epuizarea solicitărilor;

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– cursul va avea o durată de 20 de ore și va fi susținut de specialiștii din cadrul Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social, în parteneriat cu Institutul de Formare a Consiliului de Mediere;

– în urma parcurgerii cursului de perfecționare, mediatorii vor fi evidențiați într-un tablou profesional administrat de ambele instituții, iar activitatea lor efectivă în cadrul oficiilor de arbitraj și mediere va demara începând cu luna martie 2018.

Pe acestă cale, Consiliul de Mediere adresează mulțumiri pentru promptitudinea de care dă dovadă conducerea Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social și de înțelepciunea abordată în normalitatea relațiilor instituționale.

Sursa informației

Întâlnire de lucru între președintele Consiliului de Mediere și Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social was last modified: decembrie 11th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter