Facultatea de Drept, Universitatea din București – Aniversarea celor 10 ani de la absolvirea studiilor a promoției 2007

5 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 623

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cu ocazia împlinirii celor 10 ani de la absolvirea studiilor, studenții din promoția 2007 ai Facultății de Drept de la Universitatea din București sunt invitați să participe la întâlnirea organizată de către facultate.

Evenimentul se va desfășura sâmbată, 20 mai 2017, ora 10.00 în Amfiteatrul II al Facultății de Drept, Universitatea din București, iar petrecerea va avea loc la Restaurantul Casa Doina, București, începând cu ora 13,00.

Pentru informații suplimentate nu ezitați să ne scrieți la adresa de e-mail: [email protected]unibuc.ro, persoana de contact fiind  dna. Andra Trandafir.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Facultatea de Drept, Universitatea din București – Aniversarea celor 10 ani de la absolvirea studiilor a promoției 2007 was last modified: aprilie 5th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter