Întâlnirea de lucru privind analiza conținutului Statutului C.A.A. ce trebuie adoptat în aplicarea Legii nr. 76/2012

8 iul. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 378
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În zilele de 30 iunie 2016 și 1 iulie 2016, la hotel Phoenicia București, a avut loc întâlnirea de lucru cu reprezentanții filialelor C.A.A. privitor la analiza conținutului Statutului C.A.A. ce trebuie adoptat în aplicarea Legii nr. 76/2012.

La ședință au participat reprezentanții a 35 de filiale. Nu au fost prezenți reprezentanții a 6 filiale C.A.A., respectiv Covasna, Galați, Ialomița, Prahova, Sălaj și Vrancea.

De asemenea, a participat la întâlnire domnul av. dr. Gheorghe Florea – președinte UNBR, precum și doamna av. Cristina Gheorghe – vicepreședinte UNBR.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Reprezentanții filialelor C.A.A. și membrii Consiliului de administrație  al C.A.A au stabilit cooptarea în comisia de redactare a proiectului de Statut al C.A.A a încă doi membri, respectiv doamna av. Corbeanu Florica, președintele filialei Constanța și domnul av. Ursache Cornel, președintele filialei Botoșani.

Consiliul de Administrație al C.A.A. propune ca, pentru avocații participanți la întâlnirea de lucru din 30.06-01.07.2016, să se acorde puncte de pregătire profesională, astfel cum, și în trecut, la întrunirile specializate anterioare, s-au acordat.

Sursa informației

👍Vezi și: EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 10 – Florin Petroșel: Maratonul Legal Point – 2016 (VI)

Întâlnirea de lucru privind analiza conținutului Statutului C.A.A. ce trebuie adoptat în aplicarea Legii nr. 76/2012 was last modified: iulie 7th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter