Întâlnirea vicepreședintelui ÎCCJ cu delegaţia magistraţilor străini în cadrul Programului de schimb al autorităţilor judiciare

5 Oct 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 930

Despre

  • Modul de organizare şi funcţionare a departamentelor şi secţiilor instanţei
  • Mijloacele procedurale de realizare a jurisprudenţei prin mecanismul recursului în interesul legii
  • Sesizarea în vederea pronunţării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 2 octombrie 2015, doamna judecător Iulia Cristina Tarcea, vicepreședintele ÎCCJ, a primit vizita delegației judecătorilor și procurorilor străini în cadrul Programului de schimb al autorităților judiciare, program aflat sub coordonarea European Judicial Training Network și INM. 

Delegația judecătorilor și procurorilor străini a fost compusă din domnul Stefan Hermann Otten, doamna Anna Maria Faust și doamna Katharina Mellis din Germania, domnul Iñigo Herrero Elejalde, domnul Marcos Diaz Peteiro, domnul Nicolas Gomez Santos și doamna Sonia Nuez Rivera din Spania, doamna Marzena Iwona Madrak, domnul Adam Mainka-Pawłowski și domnul Jan Kozaczuk din Polonia.

În cadrul întâlnirii, s-au purtat discuții despre modul de organizare și funcționare a departamentelor și secțiilor instanței, mijloacele procedurale de realizare a jurisprudenței prin mecanismul recursului în interesul legii și cel al sesizării în vederea pronunțării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La întâlnire a mai participat, din partea ÎCCJ, domnul Fabian Vîlcu, specialist IT, Direcția Legislație, Studii, Documentare și Informatică Juridică. Specialistul IT a prezentat site-ul ÎCCJ și aspecte relevante ale programului informatizat ECRIS.

Prin intermediul Programului de schimb al autorităților judiciare se urmărește dezvoltarea unor schimburi specializate pentru judecătorii/procurorii care își desfășoară activitatea în unul dintre următoarele domenii: dreptul concurenței, mediere, dreptul muncii, dreptul refugiaților sau dreptul mediului.

Sursa informației este comunicatul publicat de ÎCCJ (www.scj.ro).

 

Întâlnirea vicepreședintelui ÎCCJ cu delegația magistraților străini în cadrul Programului de schimb al autorităților judiciare was last modified: octombrie 5th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter