Internetul ascuns şi contractul în formă electronică

2 nov. 2016
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1271

Despre

  • Internetul ascuns – parte dominantă în conţinutul World Wide Webl
  • Contractul în formă electronică între Internetul vizibil şi Internetul ascuns

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Internetul ascuns și contractul în formă electronică was last modified: noiembrie 1st, 2016 by Cătălin Cristian Selișteanu

Recomandări

Despre autor:

Cătălin Cristian Selișteanu

Cătălin Cristian Selișteanu

Este doctorand în anul 2 de studii, în cadrul Facultății de Drept din Craiova. A ocupat funcția de consilier juridic în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, pe cea de grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, iar în prezent este web designer.

Abonează-te la newsletter