Interviu cu domnul avocat Mihail Neagoe, fost decan al Baroului Dolj (1989-2003)

5 feb. 2016
4 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 5 (4 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1012
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Mihail Neagoe a fost, de-a lungul timpului, printre altele, Decan al Baroului Dolj, Vicepreședinte al Uniunii Avocaților din România, Membru fondator Clubul „Rotary”, Președinte al Clubului „Rotary”, Membru în Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică Dolj, Consilier Municipal, Președinte al filialei Dolj – UNPIR, Membru în Consiliul și în Comisia Permanentă a UNBR, avocat, consilier și mediator.

Crede că cea mai bună armă a avocatului în relația cu instanțele de judecată este pregătirea profesională de excepție. „Avocații trebuie să pretindă judecătorilor ca aceștia să judece omul și faptele sale și nu să aplice legea”. În opinia domniei sale, să aplici decât legea reprezintă o judecată formală, nu o judecată dreaptă. În aplicarea legii trebuie ținut cont de fapte, de împrejurările cauzei și de om, aici intervenind avocații și numai după ce sunt analizate toate aceste aspecte de către instanțe, atunci se poate vorbii de o judecată dreaptă.

Vă invităm, în continuare, să vizionați interviul cu dl Mihail Neagoe realizat de Nicolae Cîrstea, președintele Universul Juridic:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Interviu cu domnul avocat Mihail Neagoe, fost decan al Baroului Dolj (1989-2003) was last modified: februarie 5th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter