Interviu cu Prof. univ. dr. Flavius-Antonius Baias – Lansarea volumelor „NCPC comentat şi adnotat”. Vol. I şi II

17 Oct 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 583
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cu ocazia evenimentului de lansare a volumelor „Noul Cod de procedură civilă, comentat și adnotat”, Vol. I – art. 1-526, Ediția a II-a, Vol. II – art. 527-1.134, coordonatori Viorel Mihai Ciobanu, Marian Nicolae, Prof. univ. dr. Flavius-Antonius Baias a acordat următorul interviu pentru portalul Universul Juridic:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

👍Vezi și: Lansarea volumelor „Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat”. Vol. I și II

Interviu cu Prof. univ. dr. Flavius-Antonius Baias – Lansarea volumelor „NCPC comentat și adnotat”. Vol. I și II was last modified: octombrie 20th, 2016 by Flavius A. Baias

Abonează-te la newsletter