Conferință de lansare Invitație la conferința de lansare a Cercului de Procedură civilă „Eugen Herovanu”

1265       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Invitație la conferința de lansare a Cercului de Procedură civilă „Eugen Herovanu” 📅 02 noiembrie 2016 Iaşi Invitație la conferința de lansare a Cercului de Procedură civilă „Eugen Herovanu”

Data 02 noiembrie 2016
Locația Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Miercuri, 2 noiembrie, la Iași va avea loc conferința de lansare a Cercului de Procedură civilă „Eugen Herovanu”.

Evenimentul va avea loc la Aula „Paul Demetrescu” a Facultății de Drept din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași începând cu ora 16.00, iar tema conferinței va fi „Rolul judecătorului național în aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului – ipostaze în procesul civil”, susținută de doamna judecător dr. Beatrice Ramașcanu, formator la Institutul Național al Magistraturii.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Cuvântul de deschidere a conferinței va fi adresat de domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader, Rectorul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Conferința va fi moderată de domnul lect. univ. dr. Nicolae-Horia Țiț, coordonatorul Cercului, și se va bucura de prezența domnului lect. univ. dr. Dan Constantin-Mâță.

Sunt invitați să participe toți membrii comunității academice, precum și profesioniștii interesați de problematica dreptului procesual civil.

Invitație la conferința de lansare a Cercului de Procedură civilă „Eugen Herovanu” was last modified: octombrie 27th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter