[Înregistrarea video] Premiile Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2014

2240       0
5 voturi, medie: 3,40 din 55 voturi, medie: 3,40 din 55 voturi, medie: 3,40 din 55 voturi, medie: 3,40 din 55 voturi, medie: 3,40 din 5 (5 votes, average: 3,40 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 5 ianuarie 2015: Înregistrarea video


Premiile Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2014

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Premiul Toma Stelian, acordat de Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România și Editura Universul Juridic, pentru cea mai bună lucrare de dreptul afacerilor – Tratatului practic de insolvență Hamangiu, 2015 – coordonator științific prof. Radu Bufan, editori coordonatori av. Andreea Deli-Diaconescu și conf. univ. dr. Florin Moțiu.

Premiul Octavian Căpățînă, pentru cel mai original articol de drept publicat în anul anul 2014, a fost oferit de Editura Universul Juridic și Revista Română de Drept Privat prof. Dan Andrei Popescu pentru lucrarea Dreptul european al moștenirilor sau cum să traversezi râul simțind pietrele. Dreptul succesoral între trauma tradiției și perspectiva modernității. Principiile Regulamentului european al succesiunilor, publicat  în RRDP nr. 1/2014.

Premiul Henri Capitant, pentru cea mai buna teză sau monografie juridică a anului 2014 în domeniile dreptului privat a fost acordat în colaborare cu Asociația Henri Capitant din România și Uniunea Națională a Notarilor Publici din România domnului conf. dr. Florin Mangu pentru Răspunderea civilă, constantele răspunderii civile, Universul Juridic, 2014.

Premiul Traian Ionașcu, pentru cea mai bună carte în domeniul dreptului privat a fost acordat în colaborare cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România domnului prof. Dan Chirică, Tratat de Drept Civil. Succesiunile si liberalitatile, C.H Beck, 2014.

Jurizarea a fost realizată de domnii Viorel Mihai Ciobanu, Liviu Pop, Flavius Baias, Valeriu Stoica și Sevastian Cercel.

Premiul Opera OMNIA, Matei Barbu Cantacuzino, pentru întreaga activitate juridică în domeniul dreptului privat a fost acordat în colaborare cu Uniunea Națională a Barourilor din Romania domnului prof. Ovidiu Ungureanu.

Anunțul privind evenimentul:

 

Vineri, 11 decembrie 2015

ora 17:00

Facultatea de Drept a Universității din București

Sala “Constantin Stoicescu”

Revista Română de Drept Privat va decerna Premiile pentru anul 2014 în cadrul unei festivități ce va avea loc vineri, 11 decembrie 2015, ora 17:00, la Facultatea de Drept a Universității din București, Sala “Constantin Stoicescu”.

Premiile oferite vor fi:
• Premiul Matei B. Cantacuzino se va acorda în colaborare cu Uniunea Națională a Barourilor din Romania unei personalități de marcă din domeniul dreptului privat, pentru întreaga activitate în domeniul dreptului privat, OPERA OMNIA.

• Premiul Traian Ionașcu – pentru cea mai bună carte a anului 2014 din domeniul dreptului privat – acordat în colaborare cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România.
Nominalizările sunt:
1. Ioan Macovei, Tratat de drept al comerțului internațional, Editura Universul Juridic, București, 2014.
2. Dan Chirică, Tratat de drept civil. Succesiunile și liberalitățile, Editura C.H. Beck, București, 2014.
3. Ioan Leș, Tratat de drept procesual civil, vol. I, Editura Universul Juridic, București, 2014.

• Premiul Henri Capitant – pentru cea mai buna teză sau monografie juridică a anului pe teme de drept privat – acordat în colaborare cu Asociația Henri Capitant – România și Uniunea Națională a Notarilor Publici din România.
Nominalizările sunt:
1. Ioan-Daniel Chiș, Edificiile de cult, Editura Universul Juridic, București, 2014.
2. Gabriel-Florin Ivănescu, Hotărârea judecătorească civilă, Editura Hamangiu, București, 2014.
3. Florin Mangu, Răspunderea civilă. Constantele răspunderii civile, Editura Universul Juridic, București, 2014.
4. Alin Trăilescu, Răspunderea patrimonială pentru actele administrative de autoritate nelegale, Editura C.H. Beck, București, 2014.
5. Alin Speriusi-Vlad, Drepturile patrimoniale în proprietatea intelectuală, Editura Universul Juridic, București, 2014.
• Se va acorda Premiul Octavian Căpățînă pentru cel mai original și valoros studiu publicat în paginile revistei în cursul anului 2014, acordat de Editura Universul Juridic și Revista Română de Drept Privat – acest premiu se va acorda pe baza voturilor membrilor Consiliului Științific – partea română.

• Se va acorda Premiul Toma Stelian, pentru cea mai bună lucrare de dreptul afacerilor, acordat de Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România și Editura Universul Juridic.

Participarea este liberă.

Dacă doriți să participați la eveniment, vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la numărul de telefon 0733.674.555 sau la adresa de e-mail: [email protected] până la data de 9 decembrie 2015.

[Înregistrarea video] Premiile Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2014 was last modified: ianuarie 5th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter